Over mij

Conny_1

Getrouwd met een West-Vlaming waarmee ik – ondanks dat ik getrouwd ben – (‘noodgedwongen’) een LAT relatie heb. Geen kinderen, full time werkend als Office Manager en PA bij een importeur van fotografische producten.

Wonend in een klein, schattig huis wat ik volledig heb gerenoveerd in 2014. Met een mooie voortuin (geen achtertuin) en een dakterras. Helaas in een voor mij te drukke omgeving.

Aftellend naar de dag dat ik op pensioen mag. En die dag heb ik toch ruim twee jaar eerder dan officieel is bepaald.

Met mijn hobby’s als duiken, yoga, jagen en hardlopen compenseer ik de acht uren per dag wat ik binnen zit doordeweeks. Daarnaast lees ik graag, kijk ik graag TV en besteed best veel tijd aan mijn blog.

Mijn handen jeuken om later in 2017 de tuin van 600m2 in een plaatsje in België, 120 meter over de grens met Nederland aan de slag te gaan.

Mijn blog is een persoonlijke blog en gaat over mijn belevenissen, maar ook over mijn frustraties. Ik blog over de dingen die ik doe, die ik meemaak, die ik leuk vind of minder leuk, dikwijls met een ietwat sombere inslag en zwartgallige kijk, maar vaak met een knipoog en het nodige cynisme. Neem mij dus vooral niet té serieus. Om een quote te gebruiken: ik neem verantwoording voor wat ik schrijf, niet voor wat je leest.

Komende van de blog papillon60.blogspot.nl begin ik met een WordPress platform aan een nieuwe blog.

Veel leesplezier.