Over mij

Conny_1

Getrouwd sinds februari 2009 met een West-Vlaming die ik heb ontmoet in Canada (off all places…) waarmee ik – ondanks dat we getrouwd zijn – ‘noodgedwongen’ een LAT relatie heb. Geen kinderen, full time werkend als Office Manager en PA bij een importeur van fotografische producten.

Wonend in een klein, schattig huis in de randstad, onder de rook van Schiphol, wat ik volledig heb gerenoveerd in 2014. Met een mooie voortuin (geen achtertuin) en een dakterras.

Ondanks mijn boeiende job bij een prachtig bedrijf, toch aftellend naar de dag dat ik op pensioen mag. En die datum hangt af van de dag dat mijn echtgenoot – officier bij de Belgische Marine en sinds november 2017 gestationeerd in Den Helder – weer terug naar België gaat.

Met mijn hobby’s als duiken, yoga, jagen en hardlopen compenseer ik de pak ‘m beet acht uren per dag wat ik binnen zit doordeweeks. Daarnaast lees ik graag, kijk ik graag TV en besteed best veel tijd aan mijn blog.

In oktober 2017 heeft mijn echtgenoot ‘ons’ huis betrokken net over de grens in België, onder Zeeuws-Vlaanderen. Met een tuin van 600 m2 gaat een droom voor mij in vervulling. Daar hebben we veel werk aan waarover ik natuurlijk ook vertel.

Ook koken wij graag, voornamelijk in de weekenden omdat we er dan samen van kunnen genieten en er alle tijd voor kunnen vrij maken.

Mijn blog is een persoonlijke blog en gaat over mijn dagelijkse belevenissen, maar ook over mijn frustraties. Ik blog over de dingen die ik doe, die ik meemaak, die ik leuk vind of minder leuk, dikwijls met een ietwat sombere inslag en zwartgallige kijk, maar vaak met een knipoog en het nodige cynisme. Neem mij dus vooral niet té serieus. Om een quote te gebruiken: ik neem verantwoording voor wat ik schrijf, niet voor wat je leest.

Veel leesplezier.

 

 

BewarenBewaren