Naakt

Per toeval – hoewel…. – stuitte ik op een artikeltje wat ik via MijnTuin.org binnenkreeg op mijn mail, dat het morgen 5 mei de internationale dag van het naakt tuinieren is.

Jottum!

Schermafbeelding 2018-05-04 om 10.08.55.png

Dat betekent een hoop bekijks denk ik zo tegenover een winkelcentrum!

Ook – niet geheel – per toeval een mailtje van Happinez over de bore-out op het werk. Lees ik in het artikel wat daar bij hoort bij punt 5 dat als je weinig zelfvertrouwen je hebt, je moeite hebt om doelen te stellen. Nou zeg!

Ik kan toch echt niet van mezelf zeggen dat ik weinig zelfvertrouwen heb, maar ik vind doelen stellen met dan ook nog een datum erbij waarop dat doel moet zijn gerealiseerd zo enorm zinloos! Dat vind ik jezelf kwellen als je die doelen niet haalt. Sommige mensen hebben het blijkbaar nodig. In feite kabbel ik maar een beetje mee met de flow. Of dat ‘goed’ is weet ik ook niet.

Dat wil niet zeggen dat ik wel idealen heb. Trouwe lezers weten wel welke:

  • samenwonen met mijn mannetje
  • niet meer werken
  • misschien ooit nog een keer een rugzaktrekking doen in Canada.
  • een fijne Engelse cottage tuin vol bloemen en insecten en egels en merels
  • veel buiten zijn met onze hond. Nee, niet Frits. Dat is een (imaginaire) Duitse Herder. Ook niet Toby, want dat is mijn lekkere eigenwijze kater, die helaas al vele jaren dood is. Ik denk dat ik onze hond Bobby ga noemen.
  • op regenachtige dagen op mijn schommelstoel met breiwerk en mijn kat op schoot, de hond voor de haard en een stoofpot op het vuur.

Ik moet er zelf om lachen.

Genoeg geleuterd. Eerst maar weer even genieten van een zonovergoten weekend. Wie weet krijgen we het wel in onze bol en rijden we toch gewoon naar WO. Wat houdt ons tegen….

O ja, ik weet wel wat ons tegen houdt: de frietjes. We eten zondag (zelfgemaakte) frietjes (met zelfgemaakte mayo en zelfgeschoten vlees) en we hebben nog geen frietpot in WO. Alleen nog in HD. Dus.

 

 

 

4 gedachtes over “Naakt

  1. Moesten we thuis geweest zijn op de ‘naakt tuinieren’ dag, ik weet zeker dat mijn man met veel plezier had deelgenomen. En van mij mag hij. Geen kat die het ziet. De brede hoge hagen aan weerskanten zorgen voor de nodige privacy.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s