Lekker bezig…

Ik zit in de geniet-modus van een paar dagen vrij. Woensdag hoef ik pas aan het werk. Helaas werkt het weer niet mee en zit ik inmiddels in HD want Jan werkt wel vandaag. Omdat het morgen 1 mei is en hij als staatsambtenaar een vrije dag heeft, heb ik deze dagen ook vrij genomen. Het is de bedoeling dat ik straks naar DH ga en wat in het tuintje van zijn huurwoning ga fatsoeneren. Ik heb de tuin attributen al bij elkaar gezocht. 

img_1461.jpg

IMG_4023

IMG_7817

In mijn kleine tuin in HD is het ook niet slecht toeven. Alles begint groen te worden en de metamorfose naar een jungle is in gang gezet. Snap je nu dat ik bijna alles naar WO wil? Niet letterlijk alles, maar toch wel een beetje dezelfde planten. En snap je nu waarom ik het jonge spul bijna de grond uit kan kijken in WO?

Afijn. We zijn nu een paar dagen in HD, want ik kan niet helemaal weg blijven hier en voor komend weekend hebben we wat klussen bij mij thuis op het programma staan waaronder het weghalen van de overkapping op het dakterras. Deze klappert nogal als het flink waait en is nu niet meer direct nodig omdat we niet zo vaak meer in HD zijn.

Dan ga ik (of we) vanmiddag naar dat Zweedse woonwarenhuis beginnend met een I en eindigend op Kea, want dan ga ik daar een laag dressoir kopen. Zal een hoop licht en ruimte geven in mijn woonkamer. Helemaal zonder zal niet lukken, want ik moet toch ergens mijn rotzooi kwijt.

hemnes-buffet__0400163_PE564139_S4
De Hemnes

Dan kan mijn oude linnenkast uit elkaar en naar WO. Of ik die kast dan nog ga schilderen weet ik nog niet. Aan de ene kant vind ik het zonde, maar aan de andere kant, het is maar een kast.

Gisteren hebben we de badkamer – of de wand boven het toilet – verder afgewerkt. Op deze wand zaten tegels, maar die waren echt heel lelijk aangebracht. Baalden we enorm van en toen hebben we besloten om daar maar stuuk overheen te doen. De stukadoor zei wel dat dit niet zou blijven zitten. Maar dat zien we dan wel weer. Er zit een goede primer op en de stuuk zit er mooi op.

De wand is nu geverfd (gewoon wit, alles wit) en we hebben de foto die we bij Fotofabriek hebben laten printen op foam (zij noemen het forex) in de nis gehangen boven het toilet. Daar een mooi steigerhouten plank op en boven ook een plank van steigerhout. Dit is gedaan om de kap van de ventilator mooi te krijgen. Om de schroefgaten te verstoppen, heb ik daar met lijm wat schelpen op geplakt en dat gaf zo’n leuk effect dat ik er nog wat meer op heb gedaan. Crea-bea.

IMG_0464
De foto op forex

IMG_2313

IMG_7318

We hebben ook onze inventieve toiletrolhouder opgehangen. Dat is een stuk drijfhout wat we hebben gevonden in Bonaire en daar past heel mooi een toiletrol op.

IMG_4991
Toiletrolhouder van drijfhout

Leuk geworden hè? Het is net of er een aquarium achter zit. Het gaat ook gewoon super makkelijk dat bestellen bij Fotofabriek en je hebt de foto’s de volgende dag al in huis. Dat is gewoon super, want je wilt ze altijd toch wel zo snel mogelijk in huis, toch…. (nee, geen aandelen……). De wand krijgt nog een kleurtje.

De slaapkamer is ook heel fraai geworden, al zeg ik het zelf. Ook daar willen we de lampen bij het bed nog anders en daar moeten ook nog foto’s aan de muur. Iets met als thema strand.

IMG_9106

Dus nog even in mijn foto-archief duiken en een mooie strandfoto opzoeken en laten printen. Misschien voor de verandering eens gewoon als een foto en dan er een lijst omheen kopen of laten zetten. Voor de lijsten heb ik zo ook wel mijn adresjes.

Ik heb een beetje de smaak te pakken met die foto’s, want ik heb nog een bijzonder mediterraan sfeerplaatje laten printen op aluminium.

Foto op aluminium
Kreta. Foto op aluminium. Erg mooi!

Had daar geen ervaring mee, met dat materiaal, maar het is erg mooi en geeft een heel bijzonder effect. Dat heb ik ook bij Fotofabriek laten doen. Als je eenmaal een goed adresje hebt waar de opmaak simpel is en waarvan je zeker weet dat het mooi is, betaalbaar en snel dan ga ik niet snel switchen. Bovendien heb je daar een account en kan je je vorige creaties altijd weer bijbestellen. Misschien dat ik de foto voor in de slaapkamer ook wel op dit materiaal laat printen. Het geeft een heel bijzonder effect.

Nu nog een mooi plekje zoeken voor deze foto.

2 gedachtes over “Lekker bezig…

  1. Heel mooie badkamer, geniaal de wc zo in een nis.
    Het is ook best leuk dat jullie de keuze uit 3 huizen hebben, kan je elke keer de beste plek kiezen.
    Als het mooi weer is in DH lunchen bij Storm aan Zee in Huisduinen? of de chiquere buurman maar daar ben ik de naaam van vergeten

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s