Avondje Callantsoog

Het gaat gelukkig al een stuk beter met mijn nek. Ik kan weliswaar nog niet pijnloos links of rechts kijken, maar ik kom toch al iets verder. Heel fijn voor de fietsers, want die zag ik niet aankomen met die pijnlijke nek. Ik heb geloof ik niemand op de motorkap gehad, voor zover ik kan nagaan. Oef.

Woensdagmiddag ben ik even richting Den Helder gereden. Even naar Jan z’n huisje, waar ik niet meer was geweest sinds de bezichtiging (shame on me).

Het is inderdaad spartaans ingericht, zoals hij al zei, maar het is best een leuk huisje met een leuke tuin aan het water. Ik begon al meteen onkruid te trekken en binnenkort ga ik daar twee dagen naar toe en kan ik me gaan uitleven in die tuin daar. Hopelijk is het dan ook mooi weer….

We zijn even wezen eten in Callantsoog bij Woest. De tent ziet er leuker uit dan het eten smaakt. Ik had viscurry, die op zich wel goed was, maar de spare-ribs van Jan waren niet lekker en hij heeft er zelfs een paar laten staan en dat is niets voor hem. Nee, dan die ribbetjes op Bonaire ‘The Best Ribs In Town’ bij één of ander restaurant ergens boven, uitkijkend over de oceaan (weet de naam niet meer van die tent). Díe waren pas lekker! Met veel vlees eraan en een heerlijke saus. Vingers bij afgelikt.

IMG_8801

Maar het was wel even leuk zo even samen. Even wat praten over hoe ik me voel. Jan had bijna in Callantsoog een woning gehad, maar we hebben toch geswitcht omdat die woning helemaal leeg was en dus nog volledig moest worden ingericht. Nu huurt hij een gemeubileerde woning, hoewel dat ‘gemeubileerd’ ook wel met een korreltje zout is. Maar toch beter dan helemaal niets anders had hij een hoop Billy’s moeten kopen. En hij heeft een leuk tuintje nu.

Bij de Fotofabriek heb ik vorige week een mooie foto van een stel visjes op foam laten plakken. Die gaan we boven de WC in de badkamer ophangen. En nog twee foto’s laten afdrukken op hout. Ik ben erg tevreden over de Fotofabriek. De site is eenvoudig en ze leveren echt supersnel: ik had de foto’s de dag erna al binnen. Mag ook best eens gezegd worden zonder dat me dat wordt gevraagd.

IMG_8796IMG_8797

Ik ga er nog eentje op aluminium bestellen, want in onze nieuwe woning in WO, die ook al niet meer zo nieuw is want we ‘wonen’ er al een half jaar (17 april was dat), is nog ruimte zat op de nu nog kale witte muren.

En bovendien, zo blijf je nog een beetje in de vakantiestemming. En het duurt toch nog wel een flink aantal weken eer ik weer een weekje vakantie heb ingepland.

 

2 gedachtes over “Avondje Callantsoog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s