Terug van vakantie…

… maar nog niet helemaal. Van een tropisch stukje Nederland naar net over de grens in België. Last van jetlag en weigerend om een lange broek, sokken en schoenen aan te trekken. Drie wassen gedaan en nog niet naar mijn mail gekeken. De telefoon ligt nog met geluid uit na ruim twee weken niet gebruikt te hebben (echt niet!).

De duikspullen hangen weer terug aan hun knaapjes in HD. Wachtend op een volgende duik. In Nederland? Of nog ergens anders misschien? Dat eerste is logischer, of we moeten in oktober of november nog weg gaan.

En foto’s. Ja, weer foto’s. Niet zo heel veel dit keer van het onderwaterleven. Na zes keer Bonaire weet je het zo onderhand wel. Zagen we nu bijzondere dingen als dolfijnen, Reef Sharks of een Manta, ja dan, dán zouden we er wel weer heel veel hebben. Maar het waren de voor ons bekende vissen. Niet minder mooi, niet minder imposant, niet minder genieten, maar toch minder indrukwekkend, om het zo maar te zeggen.

IMG_0122IMG_2344

Ik heb inmiddels 237 gelogde duiken, allemaal keurig bijgehouden in Diviac. Als je net begint met duiken doe je dat in een papieren logboek, maar inmiddels zijn ook wij duikers overgestapt naar digitaal loggen. Wat overigens wel het risico heeft dat zo’n organisatie ermee stopt. Voorlopig werkt het. En je wordt wat nonchalanter met invullen.

In de loop van de weken zal ik wel wat meer uitweiden over de vakansj. Voor nu vast broeden over mijn review van de Caribbean Chill Out – waar wij verbleven – en straks alle foto’s weer overlopen…

We hebben het alweer druk…. 😉

img_5611.jpg
Eén van de huiskatten. Ik noemde haar Mutsie, omdat ze zo mutserig was….

5 gedachtes over “Terug van vakantie…

  1. Heerlijk dat je nog kan nagenieten. In Nederland gaat het leven en tempo zo snel dat je moet waken dat je niet meegesleept wordt. Geniet en fijn dat je alweer nieuwe plannen maakt om naar Bonaire te gaan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s