Nog effies….

Gisterenochtend – donderdag – werd ik wakker met een kop vol pijnlijke watten. En dat terwijl ik die avond ervoor met een pijnstiller was gaan slapen, want toen had ik al hoofdpijn. Ik was woensdagavond ook echt ontzettend moe. En mijn hoofd zit zo enorm vol! Ik kan het niet loslaten.

Gisteren was ik pas rond half tien op kantoor. Ik moest die dag nog het één en ander goed afronden om met een gerust hart op vakantie te kunnen gaan. Het blijft toch in je hoofd rondspoken als je het niet goed achterlaat. Bovendien ben ik van plan mijn telefoon UIT te laten – of toch bij WhatsApp de status ‘not available’ aan te zetten – en niet te kijken naar mijn mail. Met natuurlijk de wetenschap dat ná de vakantie mijn diverse inboxen zullen uitpuilen. Wie dan leeft dan zorgt.

Ik had niet veel meer te vertellen over mijn werk. Ik kon de stagiaire gelukkig nog wel bij de administratie inzetten. Een niet onbelangrijk deel van het werk. Ik doe het weliswaar niet graag: een stagiaire is er niet om de rotklusjes te doen. Die krijgt ze dan ook niet, maar het is in principe niet waarvoor ze hier in.

Maar ik vind vier dagen snuffelstage wel érg lang. Twee dagen ok, maar vier…! Als er  nog een review moet worden gegeven, zal ik dat ook wel aangeven. Het is niet alleen voor mij, maar ook voor haar lang. Het zijn lange dagen.

Gelukkig ben ik redelijk vrij en flexibel en breng ik haar naar huis als ik ook niets meer heb. Dat is zo tegen half vier. Kan ze nog leren voor haar toetsen volgende week en ik kan nog even op adem komen.

Nog één dag werken en dan kan ik me gaan concentreren op de vakansj. Nog één dag genieten van mijn ‘uitzicht’ en dan de tassen in orde maken. Héél weinig kleren, héél weinig toiletspullen, wel onze duikspullen en camera’s (ik neem er drie mee….).

En man, ik heb er zin in!

10 gedachtes over “Nog effies….

  1. Dan wens ik je alvast een fijne vakantie. Je gaat wel van de koude naar de hitte maar dat ben je wel gewend waarschijnlijk.
    Ik stond met enorme spierpijn op vanmorgen. Gisteren veel schilderwerk in de slaapkamer gedaan, balkjes en randjes op het plafond, dus elke keer trapje/opstapje op en af en in rare houdingen op bed staan, half gebogen.
    Vandaag simpel de deur en raamposten dat is makkelijker.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s