Weekend #9

Ik ben aan het aftellen. Nog tien dagen tot aan mijn vakansj. En het is maandag.

Vandaag niet veel woorden, maar in plaats daarvan wat foto’s:

IMG_8686

We hebben de TV weer op z’n oorspronkelijke plek gezet, op de witte kast, want we zaten pontifikaal tegen dat zwarte gevaarte aan te kijken. Weg uitzicht tuin. Dan maar scheef zitten. Is toch een onding…

IMG_8687

Nog even een foto van de keuken. Komend weekend komen ze het tweede deel van de keuken neerzetten. Dit keer kan ik het meemaken, want ik heb de beurs in Duitsland afgezegd. Te druk. In mijn hoofd én op het werk.

IMG_8688

Iedere keer als ik er ben verandert er wel wat. En iedere keer als we er zijn, zijn we bezig. Dat zal voorlopig nog wel even duren.

IMG_8689

Mooie tuinstoelen op de kop weten te tikken voor weinig. Vijftien euro per stuk. Waar vind je dat nog…. Ik heb er nog minstens twee nodig. Liefst nog vier.

IMG_8690

De tuin op zondagmorgen. De sneeuw is weg en het is weer grijs. Maar vind dat niet erg. Volgend weekend misschien het gras maaien.

IMG_8691

De munitiekist waar we de TV op hadden gezet, doet nu dienst als wijnkast en onze plant – die het wonderwel best goed doet – kan daar mooi op staan. Dat velletje heb ik gekocht in Nieuw-Zeeland en is een possum (buidelrat).

IMG_8692

Jan heeft de WC geschilderd en zondagmorgen hebben we behang geplakt. Erg fraai geworden, al zeg ik het zelf. Nu de plinten nog schilderen en dan is de plee benee in principe klaar.

IMG_8694

We hebben ook onze life-size foto opgehangen wat niet meeviel. En je ziet wel een naadje (op deze foto dus niet), maar het valt ook niet mee om vier van die stugge stroken goed op te plakken. De naadjes ontstaan als het papier krimpt. Maar goed. Het gaat om het idee. Er komt nog een kader langs om het een beetje cachet te geven.

En zo klusten zij voort….

 

Een gedachte over “Weekend #9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s