Van varkens en a.b.*

As we speak, wordt ‘mijn’ zwijn – wat een keiler (een mannetjes zwijn) blijkt te zijn – in hapklare stukken verdeeld. Eén achterbout blijft een hele bout, de rest wordt in normale gangbare stukken vlees gesneden. De botten krijg ik ook. Daar maken we dan wildfond van. Er gaat niets verloren. Nou ja, de huid dan. Ik denk niet dat ik deze mee krijg. Ik heb er ook niet om gevraagd, temeer omdat ik nog twee huiden van reeën in de wacht heb staan. Die moet ik nog gaan looien.

Het is vanwege gebrek aan tijd dat ik daar nu niet echt aan toe kom. Maar ook omdat het steeds van dat slechte weer is. Dan ben je ook niet voor je lol buiten bezig. We moeten nog een hoop doen in WO, waaronder de blokhut uitruimen en opnieuw inrichten. Maar dat kan enkel als het droog is en heeft te maken met wat andere zaken die dan eerst moeten gebeuren.

Alles hangt af van weer wat anders.

Aankomende zaterdag hebben wij een drukke zaterdag, met op zich wel leuke dingen dus dat ‘druk’ is betrekkelijk. We zijn zondag negen jaar getrouwd en zaterdagavond gaan we even lekker uit eten. Tenminste, ik ga ervan uit dat het lekker is. We kennen het restaurant niet waar ik een tafeltje heb geboekt.

En ik hou het nog lekker even geheim.

 

*a.b. = andere bezigheden

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s