Grijs

Ik weet niet wat ik moet denken van 2018. Op veel blogs welke ik volg, lees ik alleen maar over kommer en kwel. De één na de ander valt ziek. En dan bedoel ik niet ziek qua griepje of zo, maar ziek in de vorm van érg ziek. Zo komt het wel heel erg dicht bij.

Ik voel mij ook ziek, maar dan mild ziek. Verkouden- / griepziek. Hoofdpijn en nog steeds duizelig. Het virus weet van geen ophouden.

Gisterenmiddag ben ik even weer een eindje wezen wandelen. Gewapend met camera, maar het was eigenlijk al veel te snel te donker. En ik was mijn bril vergeten, dus kon ook niet goed de ISO waarde opschroeven om de donkerte te compenseren. Dan maar ‘flink’ de pas erin en maar van de omgeving genieten in mijn hoofd en niet op beeld.

Ik heb wel wat foto’s gemaakt, maar niet veel dus.

BosHazelaar_1Uitgebloeid_9

Ik voel me altijd een stuk beter als ik weer even buiten ben geweest. Helaas is dat geen garantie dat je een virus kunt tegenhouden. Ik hoop echt dat het geen voet aan mijn grond krijgt. Ik heb daarbij ook best wel spierpijn van dat avondje sporten, vooral in mijn biceps. De hoorn van de telefoon optillen kost me aardig wat kracht, ondanks de twee paracetamolletjes die ik toch maar heb ingenomen (en niet werken).

Ondertussen is het al donderdag, is het wederom grijs buiten, maar nadert het weekend alweer. Morgen weer naar Belgiëland. Jan gaat verder met schilderen, en ik weet nog niet precies hoe ik mijn dagen daar ga vullen. Het schijnt wel aardig weer te worden, maar ik weet nog niet of ik mijn rode bes uit mijn tuin in HD ga scheppen en daar zal gaan poten. Ligt ook een beetje aan het weer. Ik heb er hier toch twee, dus eentje kan ik wel missen. De kruisbes gaat ook richting WO.

We moeten de eik die we een week of twee terug daar al naar toe hebben gebracht ook nog ceremonieel planten. Nog geen gelegenheid voor gehad (lees: te nat overal). Dat is nu nog een klein sprietje, maar goh! over een jaar of twintig, als we met een stokje lopen, al een hele boom.

Nog maar even de vraag of er nog iemand interesse heeft in een antiek ledikant van 1.40m breed? Zelf alleen een bedbodem en matras verzorgen. Anders zet ik ‘m op Marktplaats en de Belgische equivalent (moet nog even uitzoeken wat dat is).

En anders is het hout goed om op te stoken straks in onze vuurplaats…

9 gedachtes over “Grijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s