Geknutsel in de badkamer

Donderdag kregen wij onze waterverzachter. De man van het toestel – dezelfde die het ook aan ons had verkocht – stond gisteren al om kwart over acht voor de deur. We lagen nog in bed, maar we hoorden ‘m aankomen. Snel broek aanschieten en de deur open doen.

Ondertussen ik ook snel naar beneden en de ketel nog even snel gevuld met water. Koffie gezet, sinaasappels uitgeperst en het kerstbrood aangesneden. Om kwart over negen was de man alweer weg en hadden wij zacht water. Onze technische ruimte wordt steeds technischer.

IMG_8638

Gedoucht. Met zacht water. En daarna is Jan begonnen met het verlengen van het blad in de badkamer. We hebben de wasmachine en de droger op elkaar gezet omdat dit praktischer is. Omdat één wand schuin is, is dit wat improvisatie hoe we het verder afwerken.

Nadat het blad geplaatst is, de auto in naar de keukenzaak waar we de keuken hebben besteld en naar de bouwmarkt, waar we een meubelplaat op maat hebben laten zagen.

IMG_6366

Toch écht een grotere auto vragen!

Dan een beetje knutselen en pragmatisch denken en een uurtje of wat later was onze badkamer een wandje rijker. Aan de douchekant van die wand hebben we de plank gehangen waarop we onze shampoo en doucheschuim kunnen zetten en eronder de roedes voor de handdoeken. Nog wat meer haakjes opgehangen en de badkamer is wéér een stapje dichterbij afgewerkt.

IMG_9760IMG_4324IMG_4473

IMG_1298

Het wandje gaan we nog wel schilderen. Al met al zijn we niet ontevreden. En zo klussen we onze weg door de kerst- en oud-en-nieuw-dagen…

 

7 gedachtes over “Geknutsel in de badkamer

  1. Als je een andere auto krijgt neem er dan 1 met deurtjes. Ik heb een Dacia Logan en ervoor een Renault Kangoo, beiden met achterdeurtjes, ideaal als je vaak wat langs wil vervoeren en met hond ook heel handig.

    Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s