Sneeuw revisited

Op de bewuste maandagavond, toen het zo hard sneeuwde, vóórdat wij beiden werden geveld door een door de soldaatjes in ons lijf afgekeurd stuk eten (toch bijzonder dat ons lijf dat kan hè…), zijn we een eindje wezen wandelen. Daarvan had ik op dinsdag al wat foto’s geplaatst die ik heb gemaakt met mijn telefoon, maar ik had ook mijn Canon mee en daarmee heb ik ook een paar kiekjes genomen. Aangezien ik in RAW fotografeer, kan ik de foto’s nog even lekker bewerken tot sfeervolle plaatjes.

Sneeuw Hoofddorp_2Sneeuw Hoofddorp_4Sneeuw Hoofddorp_5Sneeuw Hoofddorp

Ook in WO had ik eerder die dag wat foto’s genomen met mijn spiegelreflex:

Huis in sneeuwTuin_1Tuin_2

En ons pas opgehangen voederstation krijgt al frequent bezoek:

Koolmeesje_2

Er zitten ook konijnen in onze tuin. Vorige keer zag ik keutels liggen. Ja, dat smeuïge groene gras smaakt natuurlijk wel. Ik wil nog een wildcamera plaatsen om eens werkelijk te zien wat er in de tuin afspeelt als wij er niet zijn. Ik ben erg benieuwd of er ook vossen rond struinen namelijk. Ik zie daar nog geen bewijs van, maar je weet maar nooit (het zal wel niet, want de konijnen en de kippen van de buren lopen nog ‘vrolijk’ rond).

IMG_0307.JPG

Nog eentje uit de oude doos. Dit was tijdens onze husky safari in 2009 in Noorwegen. En hier was een graadje of -20. Tis maar even dat je het weet…

p.s. Nog 8 dagen.

4 gedachtes over “Sneeuw revisited

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s