Sneeuw.

Volgens mij wordt het vandaag niet licht en ik niet wakker. Een beetje te vroeg wakker vanmorgen (06.00u). Voor sommigen de tijd om op te staan, voor mij de tijd om nog een uur te snurken. Maar dan word je wakker en begint er van alles door je hoofd te malen. Dan kan je beter opstaan, zou je zeggen, maar – en ik val in herhaling – ik zou echt niet weten wat ik er zo vroeg uit moet doen.

Er is sneeuw verwacht voor dit weekend. Ben benieuwd. Als ik naar de tempaturen kijk, lijkt het mij niet mogelijk, maar we wachten het maar af. Ik heb mijn ‘grote’ camera mee, voor het geval dát.

7_Toilethuisje

Er staat ons weer een productief weekend te wachten, met morgen naar verwachting een chagrijnige tegelzetter die de plinten komt zetten in de badkamer. Hij wilde dit eerst uitstellen zodat hij ook de plinten van onze buren een paar huizen verderop kon plaatsen. Die zijn er nog niet en komen pas begin 2018. Maar no, no, no, no way José. Die vlieger gaat niet op. Dus móet hij morgen komen. He zal niet pleased zijn. Niet ons probleem.

Dan hopelijk de badkamer sauzen met super latex (althans, volgens ons klusmannetje) van Brander (Brava Matt) en de meubels weer op z’n plek zetten.

En verder laten we het lekker over ons heen komen. Lekker koken en genieten van ons nieuwe stekkie.

 

5 gedachtes over “Sneeuw.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s