Bijzondere kapstokjes

Schrijf je gisteren een stuk over Rusteloze Benen, heb je dus die avond nul-komma-nul last. Ik heb dan wel naturellement mijn pilletje ingenomen rond 17.00u, dus daar kan het ook door komen. Maar ik heb mijn dopamine afgifte even flink gestimuleerd gisteren door een kwartiertje zonnebank (zó lekker!) en even shoppen bij Intratuin, op jacht naar haakjes.

Ik ben gek op haakjes. Ik had me voorgenomen alle haakjes bij mij thuis te fotograferen, maar dat gaat dan mijn ene hersenhelft in en de andere weer uit. Ik heb het dan niet over die standaard plastic haakjes, maar leuke haakjes.

In de slaapkamer heb ik hele romantische haakjes. Ik haal die dingen altijd overal vandaan, maar meestal bij de diverse tuincentra.

Haakjes

In de badkamer:

Haakjes badkamer

Ook in de badkamer waar mijn kettingen aan hangen (de foto hieronder is van internet):

7886bab870ebfbf93bb028b7bb90239f0907e4ae

In de WC beneden heb ik een hanger met een huilende wolf, gekocht in Canada destijds (foto volgt als ik eraan denk…)

Ik heb onlangs twee hangers gekocht waar de haakjes de slagtanden zijn van het wilde zwijn:

9200000076833016_1

En een kapstok in de vorm van een gewei:

334

Je kan wel zeggen dat ik iets met kapstokjes heb. Ze zijn niet alleen leuk om te zien, maar bovendien erg handig. Als wij in een B&B komen of een hotel, dan vind ik het al een flink pluspunt als er veel kapstokjes zijn. Zowel in de kamer als zeker in de badkamer.

Dus voor ons nieuwe huis in WO ben ik weer opnieuw op jacht naar leuke kapstokjes. Ik heb er gisteren toch weer een aantal op de kop getikt. Eerst natuurlijk me een weg banend door de kerstshow. Dat ziet er altijd wel erg gezellig uit hoor.

Maar dit jaar wordt het vrees ik toch wel een beetje simpel. Ik heb nog een oude kunst kerstboom die we dit jaar opzetten. Even makkelijk doen. Volgend jaar dan misschien een echte spar kopen die we dan in de tuin zetten en optuigen met lichtjes. We hebben in ieder geval het tuinhuis al voorzien van kerstverlichting. Deze branden dan ‘even’ ’s avonds. Tja, als het aan mij ligt branden ze gewoon de hele dag. Maar ja …. (‘mannen….’)….

IMG_8144
Kerstlichtjes aan het tuinhuis..

 

Een gedachte over “Bijzondere kapstokjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s