Zo zoetjes aan

Gisteren zijn onze badkamermeubels geleverd. Althans, één deel. Het andere deel had een verkeerde maat. Dat was een tafel waar de wasbak op komt en die is 60cm breed en ze hadden er eentje van 80cm in elkaar getimmerd. Die kon dus weer mee, maar ik krijg de juiste volgende week geleverd.

IMAGE 2017-11-02 09:28:27.jpg
Eén wastafelmeubel is afgeleverd.

Gisteren zouden ze ook komen om de tabletten (vensterbanken) te komen plaatsen, maar Jan heeft daar tevergeefs op gewacht. Nou ja, wachten. Volgens mij is hij heel druk geweest met het plaatsen van plinten. Het voorlopig plaatsen dan. Ze zijn nog niet geverfd, maar dan komt wel. Zaak was om die lelijke gaten dicht te krijgen. Daar komt veel tocht uit en beestjes. Dus dicht ermee.

IMAGE 2017-11-02 09:29:29.jpg

IMAGE 2017-11-02 09:29:55.jpg

Ziet er toch strak uit, al zeg ik het zelf. Zo heel langzaam aan wordt het echt een huis en nu de keuken erin zit, één wastafelmeubel en binnendeuren, de plinten zijn gedaan en vandaag dan de vensterbanken, kunnen we constructief de boel gaan aanpakken.

IMAGE 2017-11-02 09:32:09.jpgIMAGE 2017-11-02 09:32:21.jpg

Jan is lekker bezig. Tierelantijntjes ophangen, de WC in orde maken met een steigerhoutplank boven de spoelunit en een spiegeltje aan de wand. Heeft ook z’n voordelen om de week gewoon te moeten werken. Dan is het een extra verrassing als ik het straks weer zie.

IMAGE 2017-11-02 09:40:23.jpg
Beetje donkere foto maar dit is het toilet

 

Vanmiddag D-Day. Wordt een latertje vandaag. Vanmiddag hijs ik mij in Business kleding en ben ik de gastvrouw. Morgen om deze tijd is alles weer achter de rug en zit ik waarschijnlijk met dikke wallen onder mijn ogen aan het ontbijt of lopen we Amsterdam nog even in. Of niet. Dus ik ben best wel een beetje gespannen. Ik heb gelukkig goed geslapen en voel me verder wel goed dus het zal allemaal wel goed komen. Ik zit nu nog even op hete kolen, want ik zit te wachten op nog een bevestiging, en als dat binnen is zal ik wel wat rustiger zijn.

Oef.

Een gedachte over “Zo zoetjes aan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s