Friday 13th

Even een laatste berichtje voor enige tijd denk ik van deze kant. Tamelijk slecht geslapen en érg vroeg wakker dus voel me wat appelig en heb hoofdpijn.

Het slechte slapen komt door het bericht dat gisteren de vloer niet is gelakt. Dit zou al eerder deze week hebben moeten gebeuren. Er komen twee laklagen over de reeds gegoten egaline vloer. Als deze laklagen er niet over liggen, zouden we in theorie niet kunnen verhuizen. Ons was beloofd dat dit begin deze week zou gebeuren, maar Jan is gisterenavond nog eens langs de woning gereden en er was nog niets gebeurd. 

Ik word knettergek van die aannemers of onderaannemers of hoe je die lui met zo’n mentaliteit van lik-m’n-vestje ook mag noemen. Serena Flooring dus. In feite was dit de enige partij die wij in de arm hadden genomen, waarvan we zeiden: nou, met deze lui kan je praten, deze lui geven antwoord en begrijpen het.

Maar helaas. Ook zij gedragen zich als onderaannemers zich allemaal gedragen: ongeïntesseerd, laconiek en verwaand. Gelukkig hebben we nog niet betaald.

Ik ben dan ook niet zo enthousiast als ik zou moeten zijn als je op het punt staat de sleutel van een woning te krijgen. De vraag is of dat überhaupt gaat lukken zaterdag want als ze vandaag gaan lakken, kan er morgenochtend nog niet op gelopen worden. En niets, maar dan ook niets laten weten. Niet even bellen of zo. Jan heeft geloof ik wel tien keer gebeld gisteren en ze namen gewoon niet op. Hufters….

We weten nog niet zo goed hoe we het dán gaan aanpakken. De verhuizing staat ingepland voor maandag en kunnen we niet nu gaan afbellen, op zo’n korte termijn. Maar omdat er nog zoveel niet af is, zou je bijna willen dat het kon. Gewoon nog een maand uitstellen.

En who is to blame? Onze fijne projectontwikkelaar/bouwheer/aanspreekpunt Bob. Eerst was het ‘o ja nee hoor, alles komt in orde! Oplevering is voor de bouwvak! Ja zeker!’ Big smile! En na mijn boze mail: ‘Ik zorg ervoor dat alles op 4 oktober klaar is! Ja. Echt!’ O, wacht even. Hij heeft niet gezegd welk jaar…

En wij zitten met de gebakken peren en een bomvol ingeplande vrije week. Ik ben erg benieuwd hoe ik erbij zit op vrijdag de 20e. En aangezien het nu allemaal weer anders loopt dan gedacht, heb ik niet eens haast vanmiddag om er naar toe te rijden. Ik zie het zelfs een beetje somber in.

Dan nog vanmorgen vroeg om 05.00u weer de vrachtwagen die bloemen komt lossen voor de bloemenwinkel bij mij aan de overkant. Dus je snapt dat ik vanaf 05.00u geen oog meer heb dicht gedaan.

Volgens mij is het vrijdag de dertiende…

Update:

bericht

 

4 gedachtes over “Friday 13th

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s