Gietvloer

Ik slaap de laatste tijd niet zo goed. Niet zo verwonderlijk natuurlijk. Er staan ons een hoop veranderingen te wachten. Iedere nacht word ik rond 05.00u wakker, dan ga ik even naar de WC en ja dan begint het gepieker. Het is niet zozeer piekeren, maar meer van: ‘… dan ga ik dit, en dan doe ik dat, en als ik dat doe kan dat mooi daar en dat moet ik ook niet vergeten en volgende week deze tijd….’

Ik val gelukkig toch wel weer in slaap en wordt dan gewekt door lieve vogelgeluidjes. Uit mijn telefoon. En de HUE lamp die aan gaat op de gang.

Gisteren moest ik de HUE app updaten en ik had twee nieuwe lampjes binnen. Dus had wat te doen gisterenavond na het boodschappen doen, tijdens de spaghetti maken en de was ophangen. Met als resultaat dat ik vanmorgen de volle bak licht in ‘me bakkes’ had. Even de ‘scène’ aanpassen dus. Maar ik zie ook dat ik een nieuwe ‘bridge’ moet aanschaffen om volledig compatibel te zijn met de Woning app van Apple.

Nou ja. Straks de HUE lampen toch ook nodig in WO dus misschien een goed moment.

De lampen zijn duur maar het systeem werkt wel. En als je zo af en toe een lamp koopt, dan valt de schade wel mee en zijn de kosten te overzien.

Gisteren is onze gietvloer gegoten. Jan is even wezen kijken en heeft wat foto’s gemaakt. Op de foto’s is er nog geen harde laag overheen. Er komen er twee. Ziet er zo van een afstandje wel strak uit. Ben natuurlijk weer érg benieuwd.

Vandaag zullen ze dan de laklaag eroverheen gaan aanbrengen en in principe kan er dan donderdag over gelopen worden. Een paar mooie, hoge plinten ertegen en dan ziet het al weer een stuk beter uit.

En eindelijk doen mijn asters het in de tuin. Ik heb de plantjes al drie jaar en nu pas bloeit er wat. Het is nog wat magertjes, maar het ziet er wel super gezellig uit.

IMG_7867

IMG_7871

Het is wel echt kletsnat overal, maar ik hoor dat het beter weer gaat worden de komende tijd. Hopelijk tijdens het verhuizen droog en zonnig weer.

IMG_7874

Mijn vingerplant begint ook weer te bloeien. Dat doet-ie altijd in de herfst. In het voorjaar verhuizen naar WO. Net zoals zoveel uit mijn tuin. Er blijft niets over…

IMG_7880

Morgen ben ik vrij. Dan ga ik samen met Jan op huizenjacht in Noord Noord-Holland: Callantsoog en Julianadorp. Ik hoor wel een beetje in de wandelgangen dat Julianadorp niet zo heel erg leuk is, maar ik weet niet of Jan daar wakker van ligt. Het appartement in Callantsoog ligt wel echt tegen de duinen aan – zo op de foto te zien – maar is ongemeubileerd. Als dat het gaat worden vinden we daar ook wel weer onze weg in, dus we zullen het gaan beleven morgen.

In ieder geval weer gezellig een dagje samen….

Een gedachte over “Gietvloer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s