Spannend..

Nog een dikke week, en we krijgen de sleutel van ons weekendhuis. Ja, moet je daar dan zo enthousiast over zijn? Wel als je weet dat het niet echt onze bedoeling was om er een weekendhuis van te maken. Maar de dingen lopen nu eenmaal anders dan anders.

Vanmiddag rij ik weer naar het zuiden en kan dan eindelijk zien na heel wat weken hoe het erbij staat. Volgende week komen ze de gietvloer doen, dus in principe zou alles vandaag af moeten zijn. Af in die zin dat we er in kunnen wonen, dat ‘we’ maandag de 16e kunnen verhuizen.

Ik ben natuurlijk best wel beetje gespannen en vreselijk benieuwd. Hopelijk hangen de toiletten ook al en hoef ik niet in de Dixie te uploaden. Maar ik ben over het algemeen niet zo kieskeurig: ik ga desnoods achter het tuinhuis zitten. Als ik het maar kwijt ben. Bovendien kom ik twee benzinepompen tegen onderweg en weet inmiddels ook waar de toiletten zich daar bevinden.

Gisterenmiddag – ik ben gewoon eerder naar huis gegaan, kon me thuis nuttiger maken dan op kantoor – heb ik de prullaria in mijn huis voor een deel al weggeruimd. Het gaf mij naderhand een schoon en opgeruimd gevoel. Mijn huis – het HD huis – wordt per slot van rekening een soort ‘expat’huis. Ik ben er straks enkel maar doordeweeks. Dus strippen van alles wat ik straks niet nodig heb. Zelfs de grote zware pannen als ook de tajine gaan straks naar het WO huis. Ik ga daar toch niet meer uitgebreid koken.

In de week dat wij verhuizen komt er een grasmat. Ik heb contact gehad met het bedrijf Gras en Groen (wat overigens ineens een .be website werd toen ze ons de offerte verstuurden). Daar ben ik al heel blij mee want dan ligt er tenminste ‘iets’. Ik had mij per slot van rekening het meest verheugd op de tuin en dat wordt door de nieuwe situatie nu een beetje plan B. Echt heel snel met reageren is het bedrijf niet, dus ik hou wel een klein beetje mijn hart vast hoe het verder gaat, maar laten we het voorlopig maar even het voordeel van de twijfel geven.

Die week wordt sowieso al een hele drukke week en wordt er veel werk verstouwd en moeten wij zelf ook heel veel doen. Af komt het toch niet. Daar hebben we dan de weekenden voor de komende jaren.

Ben heel benieuwd hoe het straks allemaal gaat. Nu afronden hier, hapje eten, nog een paar extra dozen mee en mij op het asfalt begeven.

Zzzzpannend…..

3 gedachtes over “Spannend..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s