Uitgeblust…

De beurs is weer achter de rug en in plaats dat ik in de zon sta, zit ik weer achter mijn bureau. Ik ben nog wel erg moe, maar dat slapen we wel weer bij de komende dagen.

Donderdagmiddag was ik al die kant opgereden en Jan is daar ook naartoe gekomen. Ik vanuit de Randstad, hij vanuit Brussel via onze woning in WO (even kijken hoe het erbij staat) en dan naar Oirschot. We hadden daar een B&B geboekt: Wijnhoeve Koningsbosch. We zijn niet zo van die hotelgangers en ondanks dat een B&B niet altijd goedkoper is, is het vaak wel wat aangenamer en persoonlijker. 

Prachtige omgeving daar en ons logement deed niet onder voor de rest van de woningen die daar staan tussen de weilanden, de maisvelden en de bossen. Ons daar geïnstalleerd. Ruime kamer en een ruime badkamer. Alles prima in orde. De enige twee zaken welke ik kan aanmerken is a. dat er geen gewone koffie was, enkel maar die vreselijke Senseo. Bocht vind ik dat. En b. dat er te weinig hangertjes waren en te weinig haken aan de muur, zeker in de badkamer. Verder alles ok: er was zelfs een vergrotende make-up spiegel en een zalige douchegel (Kneipp, altijd goed).

21764726_1443750875674828_690109836319897051_n
Zitje in de kamer bij de B&B

Donderdagavond zijn Jan en ik wezen eten in De Gelagkamer in Oirschot. We vonden het allebei niet denderend: ik had geroosterd Iberico varken en Jan had kabeljauw, maar het smaakte nergens naar. Niet slecht maar gewoon smakeloos. Zelfs de frietjes waren niet lekker. Wat ons betreft geen aanrader dus. We waren daar lopend naar toe gegaan waar we op dat moment gewoon zin in hadden. Was een kilometer of vier vanaf onze B&B. Er is ongetwijfeld wel een weg tussendoor, maar wij liepen gewoon langs de weg.

Vrijdag in ons werkkloffie. Jan stond bij een kennis van ons die vervolgcursussen geeft (Jachtpraktijk) en ik gewoon bij ‘mijn’ bedrijf. Vrijdag was rustig, zaterdag al iets drukker en zondag was het een lekkere drukke dag met veel aanloop en leuk publiek. Er waren veel demonstraties met roofvogels, jachthonden en een hondenmeute. Als publiek werd je dus goed vermaakt.

Zondag alles weer opruimen en ik was om half negen weer thuis. Jan is weer via WO gereden en was denk ik tegen half elf pas thuis. Gelukkig komend weekend zijn we gewoon weer echt samen. Het was nu wel aangenaam dat we allebei op de beurs waren, maar we stonden zo’n vijf stands van elkaar en zeker zondag hadden we het allebei druk en hebben we elkaar maar af en toe gezien. Dat doen wij volgend jaar toch iets anders.

Dus nu weer even het gewone ritme. Over drie weken om deze tijd is Jan trotse eigenaar van een woning en zijn we – as we speak – bezig met de verhuis. Hoe snel kan het dan toch wel gaan.

De PVC-vloer boven is nu ook gelegd. Links zijn ze nog bezig en rechts een foto van later als het helemaal is gelegd.

image
Onze ‘oprijlaan’
image
Onze woning ‘by night’

Straks mijn boodschappen in huis halen en niet al te laat mijn mandje opzoeken. Ik voel het toch wel….

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s