Voortgang woning WO

Nog even een korte update van de voortgang van de woning. De afgelopen dagen is de badkamer betegeld. Voor ons niet zo heel spannend omdat het de kleurstelling en ‘ontwerp’ is zoals ik dit nu in mijn badkamer ook al heb en deels zoals Jan z’n badkamer is. Witte matte tegels tegen de muur en de vloertegel in de doucheruimte tegen de muur doorgetrokken. Lekker neutraal.

image

image

Zoals je ziet hebben we daar ook al een hypermoderne lamp. Waarom veranderen? Vandaag wordt dan – als het goed is – de bovenverdieping voorzien van PVC vloerdelen. Een beetje plaatstaal dessin als ik het me goed herinner. Is alweer even geleden dat we dat hebben uitgekozen.

Zoals gezegd moet ik geduld hebben om het weer te zien. Zal volgend weekend zijn denk ik. Over drie weken krijgen we de sleutel. Best wel spannend hoor allemaal.

Er moet nog aardig wat gebeuren en ze moeten wel érg hard doorwerken willen ze – zoals onze bouwpromotor had gezegd – alles op 2 oktober af hebben. Maar we zullen het beleven.

Als dit weekend voorbij is, zal het met mij meteen ook een stuk beter gaan. Ik weet dat ik altijd erg gespannen ben als ik iets moet doen wat buiten mijn comfort zone ligt. Dat weegt altijd best zwaar door. Aangezien ik mezelf erg goed ken, ga ik wel gewoon door ondanks dat ik op het moment zelf altijd zoiets heb: wat doe ik mezelf aan! Dat ik eens moet stoppen met dingen te doen die ik eigenlijk helemaal niet leuk vind om te doen. Maar ‘de pest’ is altijd, dat het achteraf toch altijd wel leuk en leerzaam was. Het is nu minder erg omdat mijn mannetje ook op de beurs staat. Dat verzacht het ‘leed’ al enorm. Zien we elkaar ook nog eens.

Maar of die spanning nu wel zo gezond is, ik weet het niet. Het helemaal vermijden zal natuurlijk nooit lukken, want dan kan je niets meer en probeer je niets meer uit. Ik bedoel: vlak voor een vakantie ben ik ook altijd best gespannen en om nou nooit meer op vakantie te gaan…. Gaat me iets te ver.

It is who I am. I have to live with myself….

2 gedachtes over “Voortgang woning WO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s