Brain Overload

Gisteren voelde ik mij zo grieperig, dat ik rond 15.00u naar huis ben gegaan. Mijn hoofd deed zeer, mijn nek deed zeer, mijn schouders deden zeer. Normaal vind het nooit zo heel erg om ziek te worden, maar deze week komt gewoon slecht uit. Eind deze week sta ik op de Jacht & Buitenlevenbeurs op landgoed Velder en Jan is daar ook. Die helpt daar iemand die wij kennen, dus het is voor mij een stuk minder erg om daar drie dagen te zijn. Dus kan ik niet ziek zijn, want dan zie ik Jan weer een weekend niet. En dat trekt deze vlinder niet, hoor.

Ik heb mezelf volgepropt met paracetamol en me op de bank genesteld. Ik ben op redelijk normale tijd naar bed gegaan, vol pijnstillers en een slaaptablet en ik werd vanmorgen om 08.00u wakker. Ik voelde me alweer een stukje beter. Ik heb nog wel een zwaar hoofd, maar dat komt meer omdat ik zo enorm aan het piekeren ben denk ik, dan dat ik iets onder de leden heb. Beetje Brain Overload.

Dus lekker rustig aan gedaan vanmorgen, bak Brinta gemaakt en wat foto’s gemaakt van een mistige tuin.

Rozen_1Rozen_3Rozen_4Spinneweb_2Uitgebloeide zonnebloem_2Zonnebloem

Ook in de woning is wat vooruitgang: de trap is gisteren geplaatst.

image
Onderkant trap vanuit de bijkeuken

imageimage

Ben wel benieuwd hoe ze het muurtje op de foto hierboven gaan afwerken. Of dat überhaupt wel afgewerkt wordt. We zien het wel. Over dat gat wat je ziet links naast de trap en waar je in feite zo in de bijkeuken kijkt, heb ik al een idee. Ik barst van de ideeën maar meestal kosten die ideeën veel geld…

En dan heb ik het nog niet eens over die enorme muur van het trapgat. Ik weet écht niet hoe ik dit moet gaan invullen….

4 gedachtes over “Brain Overload

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s