Baalmomenten..

Hoe kan je van het ene op het andere moment, gewoon paf! chagrijnig zijn? Ik kan het. Ik heb de hele dag op kantoor allerlei formulieren moeten invullen omdat ik de enige tekenbevoegde ben. En natuurlijk zijn al die vakjes op de formulieren veel te klein en past er niets normaal in zo’n vakje.

OK. Waar baal ik allemaal van?

 • De baas in het ziekenhuis en de hele heisa eromheen. Collega’s die in en uit lopen voor kaartjes, bloemetjes, stukjes kaas, fruitmanden…. Nou ja, het valt wel mee. Maar bij wijze van spreken.
 • Het slechte weer. Ja, ook dat heeft invloed.
 • De pijn in mijn enkel die maar niet wil overgaan.
 • De daaruit voortkomende conclusie dat ik het hardlopen wel kan vergeten….
 • De Taak die als een zwaard van Damocles boven mijn hoofd hangt en waarvoor ik nul, nada, noppes niets van info heb ontvangen. Ik zelfs volledig wordt genégert (ja, dat is fout geschreven…) door de persoon die mij die info moet geven. Dus géén idee wat ik straks allemaal moet gaan regelen….
 • Het feit dat ik Jan aankomend weekend niet zie.
 • Het feit dat ik Jan überhaupt niet zie doordeweeks waardoor onze communicatie niet loopt zoals ik het graag zou willen, met minder ruis dus en we daardoor wat directer op crisis situaties kunnen reageren of anticiperen.
 • Dat ik mijn verhuis’vakanties’ heb moeten annuleren..
 • Dat de communicatie tussen de bouwpromotor en ons (lees: Jan) zo belabberd is en dat de afspraken niet worden nagekomen.
 • Dat de verhuis is geregeld maar waarschijnlijk – omdat het één en ander uit de hand begint te lopen – opslag geregeld zal moeten worden voor de meubels.
 • Dat Jan dus zorgen heeft….

Nu de oplevering dus in zicht komt, gaan er dingen fout. Er zijn afspraken gemaakt met het bedrijf wat de egalinevloer komt leggen. Ze hebben gisteren en vandaag de primer aangebracht, maar om de egaline te gieten én om te garanderen dat deze niet gaat barsten, moet de vloerverwarming getest zijn. En dat is dus nog niet gebeurd.

Reden? We weten het niet. De bouwpromotor – Bob – zwijgt in alle toonaarden en kaatst de vraag gewoon terug: ‘Ja, waarom niet?’ Echt een volwassen reactie. Nu zal het gieten van de vloer waarschijnlijk worden uitgesteld omdat de vloerverwarming niet is getest en daarmee loopt het hele schema in de soep. Niet alleen ons schema, maar ook dat van de vloerder want wij zijn niet zijn enige klanten. Dat is toch te hopen van niet.

Dus wanneer dat dan gaat lukken is nog maar de vraag.

Afijn. Waar ik zelf het meeste van baal is dat ik Jan niet actief kan helpen. Hij moet alles maar alleen opknappen en dat knaagt enorm aan me. Er is overal wel een oplossing voor te bedenken en het zal allemaal heus wel goed komen. Maar op dit moment loopt het een beetje over bij mij.

Op momenten als deze wou ik echt dat ik een ‘gewone’ relatie had en we niet zover van elkaar vandaan woonden.

42-31923092-1280x853

 

 

Een gedachte over “Baalmomenten..

 1. Ja, dat je wat over hebt voor je droomhuis is 1, maar als het inderdaad zó moet… Kan me je gevoel goed voorstellen! Bah! Tijd om serieus knopen door te hakken. Weiger die taak! Zeg eens ‘nee’. Laat je eens verrassen door de reacties die dat oplevert en de mogelijkheden die er vervolgens ontstaan…. Succes!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s