Hufterig gedrag…

Vanmorgen ben ik ‘vakkundig’ van de weg gereden door één of ander k**wijf die nog zat te slapen of haar dikke Audi er gewoon moedwillig persé vóór wilde proppen. Ze reed links naast mij, zelfs een tikkie achter mij, ik moest rechts afslaan en terwijl ik rechts af sloeg, kwam zij ook naar rechts, maar wel doorzetten hé. Dus ik zat al met mijn rechter voorband op de stoep. Ik werd echt finaal naar rechts gedrukt. Poging tot doodslag, zou ik zeggen.

Ik rem. Natuurlijk. Net een nieuwe auto dus ik prak niet door. Zij wel. Dus op een gegeven moment zat zij vóór mij. Ik was natuurlijk woest. Maar ja, wat moet je. Ik ga niet uitstappen of zo. Er is per slot van rekening geen schade.

Ik had het kenteken wél genoteerd: 18-JJX-9 en eenmaal op kantoor heb ik toch de politie gebeld om het te melden en op de site gezet van rijgedrag.nl. Ik besef wel dat de politie wel iets beters te doen heeft, maar als je het niet meld, dan weet je zeker dat er niets mee wordt gedaan. Ik had een hele aardige dame aan de telefoon die, toe ik zei dat het een Audi was, reageerde met: ‘Ach ja. Audi. Ik mag het niet zeggen, maar Audi en BMW zijn toch wel een bepaald type bestuurders. Die denken dat de hele weg van hun is.’

m1by09fbdmnj

Afijn. De auto is ok. Ik ben ok. En we gaan maar weer verder met de orde van de dag.

Met de baas schijnt alles ook ok te zijn: er waren geen complicaties bij de operatie en nu is het hersteltraject begonnen. Hij ligt nog minstens 9 dagen in het ziekenhuis en daarna zal ik ‘m wel weer horen. Misschien zelfs wel iets eerder, hem kennende. Hopelijk herstelt hij voorspoedig en snel. Altijd fijn.

Vandaag voel ik me iets minder ‘verlaten’. Gisteren had ik het gevoel alsof Jan voor vier maanden op zee ging. Nu zien we elkaar inderdaad twee weken niet [bah] en komt die nare dag van gisteren daar nog eens bij, en is de maandag al niet mijn meest favoriete dag. Ik heb toch nog steeds die knoop in mijn maag.

Gisteren is de eerste primer-laag aangebracht op de begane grond van onze nieuwe woning. Jan heeft eerst de vloer moeten aanvegen en stofzuigen. Vies werkje, temeer omdat het buiten ook één grote modderbende was met al die regen.

image
Vloer in de primer
image
De grote moddertuin…

Vandaag komen ze tussen de middag een tweede laag primer aanbrengen en waarschijnlijk vanavond al de egaline. Best spannend want dat wordt onze uiteindelijke vloer.

Gisterenavond toen ik totaly op de bank lag te chillen, kijkend naar de serie The 100 op Netflix, werd ik verrast door een apart geel licht dat van buiten kwam. Tussen de regenbuien door deed de zon nog een laatste poging om de dag goed te maken. Ik was te lui om mijn camera te pakken, naar buiten te gaan en het te fotograferen. Dan maar een poging met telefoon door het raam. Het was in ieder geval erg apart licht. Echt dat licht dat je denkt: ofwel de hemel opent zich of de hel.

21740077_1432996530083596_8763318111706840475_n-2
Dit is mijn foto.

En vanavond alles goed vastsjorren voor de storm morgen…

3 gedachtes over “Hufterig gedrag…

  1. Gatverdegatver wat een onbeschaafd gedrag toch. Inderdaad poging tot doodslag. Ik zou ook de politie hebben gebeld!! Ik houd niet van het rijgedrag van mensen achter het stuur van BMW, Audi en ook inderdaad Mercedes. Dat is toch een bepaald slag volk (sorry voor de generalisatie!).
    Maar fijn dat er geen schade is, buiten een forse irritatie van de psyche dan.
    Ik vind het licht ook zo prachtig nu! Dat is het mooie van de herfst. Prachtige foto, juist ook doordat het door het raam is.
    Lieve groet ❤

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s