BBQ en regen

Wij hebben vanavond onze jaarlijkse BBQ met het bedrijf. Op het strand. Ik had zon besteld, maar ja….

Schermafbeelding 2017-09-08 om 12.05.22.png

Omdat mijn hoofd wattig is en ik me een beetje ‘numb’ voel, kan het me dit keer niet veel schelen. Er gebeurt momenteel iets te veel. Gelukkig komt mijn mannetje vanavond weer thuis. Heb nu nog meer behoefte aan zijn gezelschap dan anders, lijkt het.

Niets gepland ook dit weekend, enkel wat zaakjes die we af gaan voor de nieuwe woning, maar daar is geen moeten bij. Is alleen maar leuk. En samen.

Volgend weekend ben ik – sinds lange tijd – een weekend alleen. Die zondag zijn het de havendagen in o.a. Zeebrugge en mijn mannetje moet daar aanwezig zijn. Vrijdag wordt het voor hem ook nogal laat omdat-ie ergens van Verweggistan moet komen, dus heeft het voor mij – voor ons – niet echt veel nut om +3 uur heen en +3 uur terug in een auto te zitten voor enkel een paar uurtjes samen. Kan ik beter nuttige dingen gaan doen of zo. Moet alleen nog even verzinnen wat. Nou ja, kapper bijvoorbeeld. Daar gun ik mezelf ook nooit de tijd voor.

Als Kliefje al klaagt over de horeca, dan ken ik nog zo’n beroepsgroep: kappers. Een noodzakelijk en overprized kwaad, als je het mij vraagt voor een beetje water, een beetje shampoo en wat jongleren met je schaartje. Oh ja, en het slappe gewauwel over het weer en vakanties.

images

Ik kan mij op één of andere manier best ‘verheugen’ op een weekend alleen, maar als het dan eenmaal die vrijdag is dan word ik overvallen door zo’n moedeloos gevoel dat er het hele weekend niets uit je handen komt. Vooral dat alleen moeten koken en eten is echt zo deprimerend! Het is ook niet dat ik stik van de vriendinnen of vriendjes (ik ben niet zo’n vriendinnenmens) dat ik meteen zo’n weekend vol plemp. Want eerlijk gezegd vind ik het ook best wel heerlijk om de hele dag een beetje in huis te rommelen.

Het wordt wel het allereerste weekend alleen dat ik op zondagmorgen niet hardloop. Wie weet ga ik dan maar een takke-end op de fiets een rondje doen of zo.

Eerst maar even BBQ-en.

 

 

 

3 gedachtes over “BBQ en regen

  1. Echt geen weer voor een barbecue Phoe!
    En wat die kapper betreft.. gelukkig heb ik er eentje, die niet over het weer kwebbelt, maar ik vind de prijzen toch ook echt wel overroepen. Daarom doe ik aan ‘kleur-je-haar-zelf’ 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s