Autumn is coming…

Dinsdagavond, vóór het eten, heb ik in een fanatieke bui twee (ja, twee) yogalessen van Adriene gedaan: dag 5 en dag 6. En hoezee, ik voel spierpijn! Dát is lang geleden. Dat doet goed. Stom hè. Dat is echter niet zo goed voor mijn premature plannen om misschien nooit meer te hardlopen. Want spierpijn is fijn.

Spreek ik net een andere collega die net weer begonnen is met hardlopen. Had ook altijd pijntjes. Loopt nu iets van vier kilometer. Gewoon een lekker simpel afstandje. Word je niet moe van, krijg je geen hoofdpijn van en is vriendelijker voor je spieren. Nu nog even niet: eerst overleggen met de fysio en misschien samen met haar een plan van aanpak om het zachtjes weer op te pakken.

Woensdagmorgen ging de wekker om zeven uur. Ik had echt zoiets van: hè, nu al? Want het was nog stikdonker. Het heeft dan ook behoorlijk gegoten de hele nacht en ochtend, getuige de hoeveelheid water die in de regenmeter stond. Ik vind het niet zo erg, die afkoeling. Ondanks de wapper in mijn slaapkamer, slaap ik niet denderend. Veel te warm. En aangezien ik niet kan slapen met ramen open vanwege de herrie buiten, word ik vaak zo wattig als wat wakker. Het eerste wat ik ’s morgens doe is een raam open zetten. Maar ja, dan sta ik ook op en heb ik er niet veel aan natuurlijk.

21192074_1422491347800781_5933016529307473067_n

Ik ben erg tevreden met mijn ‘nieuwe’ kledingkast, maar diezelfde woensdagochtend was het wel érg donker. Gelukkig had ik de dag ervoor al bedacht wat ik ging aantrekken, anders had ik beneden een zaklamp moeten gaan halen. Dringend nog verlichting nodig boven de kasten. Eens kijken of er van die ‘normale’ spotjes in passen.

Want dat is een beetje de pest bij Ikea: ze hebben nét niet die standaard uitvoering. Ik hoorde Jan ‘klagen’ over de sifon die bij de wastafels zit, dat die weer net niet passen op de standaard afvoer. Dat wordt dan waarschijnlijk een professionele sifon. Gelukkig zit er een Wildkamp in de buurt. Voor dit soort dingen en vooral als je het goed en deugdelijk wilt doen en zeker wil zijn dat het járen meegaat, ga je niet naar een Praxis of een Gamma, maar ga je naar een winkel met een ruim en goed assortiment én persoonlijk advies. Allemaal leuk en aardig die grootwinkelbedrijven, maar vraag niet om iets specifieks want dan staan ze met een mond vol tanden óf ze prijzen die artikelen aan waar de meeste marge op zit.

Omdat ik er toch een foto van had gemaakt, zie hier mijn oogst eigen aardappelen.

21192256_1422491264467456_8305574418862257479_n

Ik heb geen moestuin, maar had gewoon een aantal verschrompelde en uitgelopen aardappelen in de grond gedouwd, en zie hier het resultaat. Niet schlecht, zou ik zeggen.

Een foto van onze grote trots.

21192685_1422491351134114_3902421896076201423_n

Wij gebruiken ‘m echt bijna ieder weekend. Echt een superding. Afgelopen weekend was het (weer) een pizza (maar zó lekker!), de Nigella kip en zondag een reebiefstuk en twee maiskolven. Zalig hoor. Ik val in herhaling, maar we hebben geen seconde spijt van deze (pittige) aankoop.

Een beetje slap geouwehoer op een doordeweekse donderdag. Bijna weekend….

Een gedachte over “Autumn is coming…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s