Enkeltest

Woensdagmiddag ben ik – na een uitermate kwalitatief teleurstellend bezoek aan Brugman Keukens – even een klein rondje gaan wandelen. Mijn enkel even testen en omdat ik anders volgens mij vast groei. Bewegen staat bij nu erg laag op de schaal van Richter sinds ik niet meer mag hardlopen.

Simpel rondje – wandelen dus hè – iets van 40 minuten. En een hoop last gehad gisteren de hele dag. En nu vandaag is dat weer plots over. Alsof het er nooit is geweest.

Onderweg wat lopen spelen met de telefoon:

Straks ga ik treinen naar Roosendaal waar ik word opgepikt door mijn husband om dan samen even naar iKook in Bergen op Zoom te gaan voor een oriënterend gesprek. Gisteren stond ik met een collegaatje te praten tijdens een gebak-break, en zij hebben al járen een Ikea keuken en niets dan lof. Voordeel van zo’n keuken is natuurlijk dat als je wat nodig hebt je in de auto springt en het gewoon even gaat halen. Frontjes zat? Nieuwe frontjes bestellen en hup, nieuwe keuken. Lade-indeling zat? Hup, nieuwe lade-indeling halen.

Dus we zijn er nog niet uit en we gaan gewoon even gezellig kijken wat iKook voor ons kan betekenen (was ook een tip van op mijn blog van Lot). En ondertussen zijn we gezellig samen.

Maar dat treinen….. Ik doe dat never nooit zelden niet, dus kan me daar nu al nerveus over maken. Maar goed. Heb m’n telefoon bij me, dus wat kan er mis gaan….? – afkloppen….

20768230_1405946866121896_2810263564892715790_n
Mooie avondlucht gisterenavond…

5 gedachtes over “Enkeltest

  1. Ikea vond ik inderdaad praktisch maar de collectie is beperkt. Success bij IKook ik hoop dat jullie niet teleurgesteld worden, dan zou ik me beetje schuldig voelen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s