Een doordeweekse maandag..

Gisteren had ik een hectische dag. Vond ik zelf. Ben erg rusteloos en gespannen. Nu ben ik dat wel vaker, dus ik sta er niet van te kijken. Op het werk was iedereen zo druk! Ik werd er gek van. Wat een gekwebbel en gekakel en ADHD gedoe. Ik had ’s middags best een drukke (privé) agenda en was misschien daarom ook wat meer opgefokt dan anders.

Eerst om 15.00u naar de fysiotherapeute. Ok, zij zuchtte dan ook wel, maar niet zozeer om de klacht maar meer omdat we elkaar al zo lang kennen, dat ze mijn mailadres niet origineel vond en ze wat tijdnood had. Om een lang verhaal kort te maken, wist ze mij te zeggen dat ik wel weer kan hardlopen, ooit, maar nu even niet. Ik denk zelf een half jaar niet. Eind deze maand moet ik voor steunzolen (argh, wat klinkt dat bejaard….) en daar zou ik in theorie dan toch minstens twee maanden op moeten lopen. Dag en nacht. Om die pees te ontzien.

Ik ben van het hele gebeuren best van slag. Nog steeds en dat verklaart ook mijn rusteloosheid en gespannenheid.

Gisteren mijn enkel weer ingetapet met Cure-Tape – van die rekbare tape – en donderdag wordt mijn fysiobezoek voortgezet. Het zal hoofdzakelijk ontzien van de pees worden. Denk niet dat ik al oefeningen ga krijgen.

IMG_5185

Dan naar huis, de fiets gepakt en naar de schoonheidsspecialiste waar ik eens in de zoveel tijd mijn van nature bijna onzichtbare wenkbrauwen laat verven en harsen. Kom ik daar, sta ik niet in de agenda. ‘Staat de afspraak misschien bij volgende week maandag?’ En ja, inderdaad. Wéér vergist. Hoe is het toch mogelijk? Ben ik zo van mijn water?

Gelukkig had ze tijd en kon ik ‘even tussendoor’ en een dik kwartier later had ik weer zichtbare en schijnbaar volle wenkbrauwen. Voel me weer wat mooier en op de fiets terug naar huis om een uurtje later weer op mijn stalen ros te stappen voor een massage-beurt bij een vriendelijke dame niet ver bij mij vandaan. Wilde de afspraak eerst nog afzeggen, maar ik dacht ach. Waarom ook niet.

Ondertussen probeer ik de Weber gas-bbq te verkopen op Marktplaats en het loopt onverwacht storm. Waar ik alleen even niet aan heb gedacht is dat ik ‘m nog moet schoonmaken en dat-ie van het dakterras af moet. En dat kan pas volgend weekend. Nu heb ik een gegadigde die morgenmiddag even komt kijken en dan beslist of-tie ‘m koopt ja dan nee. Ik heb het niet zo op ‘vreemden’ over de vloer als ik alleen ben, dus kan daar best tegenop zien. Je weet het niet meer tegenwoordig. En ik ben erg wantrouwig van aard.

IMG_2006

Gisterenavond al een poging gewaagd om dat bakbeest een beetje toonbaar te krijgen en ik kan je zeggen dat dat een vettig klusje is. Vanavond verder.

O ja, nog wel iets grappigs: ik zal mezelf binnenkort wel terugzien op Google Earth Street View. Toen ik gisteren fietste naar de schoonheidsspecialiste kwam er net een Google auto aan die links af sloeg en of mij moest wachten.

Als mijn ogen maar worden afgeschermd met een zwart balkje, want ik wil niet herkend worden …..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s