Over hitte, bloggen en schouders

Allemachtig, wat is het heet buiten! En het is al over achten ’s avonds als ik dit schrijf. Ben met laptop maar naar binnen verhuisd want alles plakt, mijn benen heb ik niet onder controle (RLS) en alles jeukt. Binnen is het een ‘heerlijke’ 25 graden. Zo warm stook ik het in de winter niet eens! Ik zit hier plakkerig te wezen in mijn sport-bh en wikkelrok, wapper aan en nog heb ik het heet.

Maar ik mag niet klagen want voor de rest mag het van mij de hele zomer zo blijven (iets minder warm), want op kantoor zit ik in de heerlijke koele airco-omgeving en valt er best te leven met 30 graden buiten. Watertje, theetje of koffietje binnen handbereik en dan net doen of ik het heel druk heb.

Last van opvliegers heb niet meer. In ieder geval niet meer sedert ik de door Kliefje aangeprezen DIM-capsules slik (één per dag), dus dat heb ik er gelukkig niet ook nog eens bij. In feite voel ik mij de laatste tijd heel erg goed, nu je het toch vraagt.

Ondertussen heb ik me wat meer verdiept in de instellingen van mijn nieuwe blog. Ik moet zeggen dat ik met de lay-out van mijn vorige bericht niet helemaal tevreden ben. De tekst hangt als één grote lap aan elkaar en ik hou van alinea’s zo hier en daar (hė, dat rijmt), maar het is mij iets te veel werk om dat te gaan corrigeren.

Ik heb wat extra widgets – zoals dat heet – naast mijn berichten geplaatst. Ik heb ook nog ‘mijn’ domein geclaimd – papillon60.blog – wat nu resulteert in wat verdwenen afbeeldingen bij eerdere berichten en verder zal er nog wel het één en het ander wijzigen in de loop der tijd dat ik me ga bezig houden met bloggen via WordPress.

Sorry voor die drie recepten achter elkaar en dus vier blogs: ik had zo lekker gegeten, dat wil ik dan bewaren voor later, dus niet alleen voor de lezers van dit blog, maar ook voor mezelf. Zo ben ik eens een recept kwijt geraakt van een overheerlijke maaltijdsalade met courgette, gebakken rode ui en kikkererwten. Die stond in één of ander blad, ik denk Landleven, maar kan het nergens meer terug vinden. Gelukkig hebben we de foto’s nog…

Lekkere salade

 

En gisterenavond heb ik weer zo’n heerlijke salade gemaakt met wat ik nog in mijn koelkast had, en die wil ik mezelf (en jullie) toch ook niet onthouden, dus dat recept volgt later wel.

Met mijn schouders gaat het wel iets beter maar het is nog niet pijnvrij. Vooral als ik in mijn bed ga liggen op één van mijn zijden – geeft niet welke – doet het vrij zeer en vergt het wat draaien en keren eer ik goed lig. Komt wel goed, schatje.

 

 

4 gedachtes over “Over hitte, bloggen en schouders

 1. Totaal plaatje ziet er mooi uit. Voor mij zijn de letters wat klein en grijs, om het te kunnen lezen moet ik het iets groter zetten. Ligt aan mij, leeftijd en ogen natuurlijk.

  Like

  • Ik heb er al een medicijn voor: Pramipexol. En dat neem ik iedere avond. Dat helpt goed en soms heb ik er meer last van dan de andere keer. Bovendien neem ik voor het slapen ook nog een halve Clonazepam. Was een tip van een vriendin uit België.
   Maar geen ervaringen met Ginkgo. Anderen raden me weer magnesium aan, maar dat heeft bij mij het omgekeerde effect.

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s